theater

Sinjor Circo

zo 15 sep 2019 - 13.00 uur

Sinjor Circo brengt verwondering naar Sint Andries. Laat je op zondagmiddag 15 september verrassen door internationaal straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo is er voor iedereen, met elke zondag andere artiesten, installaties en voorstellingen in Antwerpse wijk

Lulletje - Johan Petit (MartHa!tentatief) & B.O.X.

Een triestig maar hoopvol verhaal.

za 5 okt 2019 - 20.00 uur

Lulletje is een voorstelling over liefde en angst in onzekere tijden. Johan Petit (MartHa!tentatief) en Pieter Theuns (B.O.X) proberen de knopen van onze tijd te ontwarren.

Knorren en Kussen - De Kolonie MT (4+)

za 19 okt 2019 - 15.00 uur

Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Gebaseerd op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar met een een geheel eigen twist. Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Lijmen - Grof Geschud

vr 8 nov 2019 - 20.00 uur

Grof Geschud is een cabaretduo, bestaande uit de Nederlandse Myrthe van Velden en de Belgische Lander Severins. In een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua brengen ze de voorstelling Lijmen.

Meneer Linh - Theater Tieret

do 14 nov 2019 - 20.00 uur

Tieret bewerkte ‘Het kleine meisje van meneer Linh’, het meesterwerk van de Franse auteur Philippe Claudel, tot een heel eigen, bijtend actueel verhaal over vluchten en thuiskomen, over verlies en vriendschap.

Streep! - Anna's Steen (3+)

zo 8 dec 2019 - 15.00 uur

Een fysieke , grappige en verrassende voorstelling met weinig woorden en veel muziek en waar vreemde figuren kloppen op de deur.