theater

Doek

Katelijne Verbeke en Daan Hugaert

za 3 feb 2018 - 20.00 uur

Niemand wil meer met Richard werken want Richard is de belichaming van de clichéacteur. Hij drinkt, speelt op café voor onbegrepen kunstenaar, is narcistisch, megalomaan en strontvervelend.

Stof - Het wolk (4+)

zo 4 feb 2018 - 15.00 uur

'Stof' is een beeldende voorstelling voor kinderen vanaf 4, over een kleurrijke wereld vol avontuur. Een simpel laken zet de fantasie van de actrices aan het werk en resulteert in een knotsgekke stoffen speeltuin waar elk kind in zou willen duiken. De was doen zal hierna nooit meer hetzelfde zijn.

'Vrijheid', een illusie of bestaat ze echt?

Betonnen Jungle

zo 11 mrt 2018 - 15.00 uur

Met veel enthousiasme en spelplezier presenteren de spelers van toneelgroep Betonnen Jungle hun allerlaatste zelfgemaakt toneelstuk.

Ideale maten

Frank van Erum & Pieter Bamps

zo 18 mrt 2018 - 15.00 uur

Echte vriendschap is schaars maar toch nog hier en daar te vinden. Frank van Erum en Pieter Bamps zijn zo een zeldzaam duo ideale maten. Ze delen alles, maar dan ook werkelijk alles. Het verhaal van de "Ideale Maten" is doorspekt met grappige liedjes en ook het publiek is een belangrijke speler!

Brief aan mijn kind

zo 22 apr 2018 - 15.00 uur

Voor de voorstelling Brief aan mijn Kind zijn wij op zoek naar mensen die iets willen meegeven aan de volgende generatie, aan je eigen kinderen of aan alle kinderen van de wereld.