Opa is moe, heel erg moe. Hij gaat met kleine stapjes, heel kleine stapjes. En vooral achteruit. Eten doet hij slechts een beetje, met heel kleine beetjes. Maar eens opa vertelt, vertelt hij honderduit. Stoere verhalen over verre reizen vol grootse avonturen.

Dans, opa, dans! Dans nog eenmaal!

RIMPELWALS is een erg beeldende voorstelling, waarbij Grote Thema’s als herinneringen, afscheid, ziekte en dood op een poëtische, speelse manier vol humor op maat van het jonge doelpubliek gebracht wordt.

Naast regisseur Neville Tranter (Stuffed Puppet Theatre), die hen reeds coachte in VOS EN HAAS en LAND VAN DE GROTE WOORDFABRIEK, brengen ze een echt artistiek topteam samen met componist Geert Noppe (Yevgueni, Walrus …), Patrick Maillard (vaste poppentovenaar Tieret) en één van de grootste poppentalenten uit Nederland Jochen Lange (werkte o.m. voor Speeltheater Holland, TG Winterberg, Oerol, Unieke Zaken …), naast enkele vaste Tieretmedewerkers.

Theater Tieret is er zo van overtuigd dat deze mix van ervaring en jong geweld een explosieve theatercocktail zal opleveren die het jonge publiek uit de broekjes blaast en ook de ouderen weer spontaan doet kwijlen!


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • VVK: 4 euro
  • Kassa: 6 euro
  • VT-statuut: 2 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

bekijk ook in cc

BABELette - Duizendeneen (4+)

zo 29 jan 2017 - 15.00 uur

Een muzikale kleutervoorstelling over een zwijgzame man vol verhalen en een babbelkous zonder verhalen die plots oog in oog staan, totaal toevallig en onverwachts.

Manneke TAP - Muziektheater De Kolonie MT (4+)

zo 26 mrt 2017 - 15.00 uur

MannekeTAP is een eenzaam, beetje stuurs mannetje, dat elke dag dezelfde routines volgt: opstaan, kopje koffie drinken, de krant lezen, turnoefeningen doen. Enkele toevallige ontmoetingen brengen weer meer klank en kleur in zijn leven. Voelt hij daar het ritme van tappen weer?