muziek

Eva de Roovere

in Naakte aap

vr 20 sep 2019 - 20.00 uur

Eva De Roovere is zangeres. Ze werd bekend als frontvrouw van de folkrockgroep Kadril. Ondertussen heeft ze al 4 solo-albums op haar palmares: “De Jager”, “Over & weer”, Mijn huis” en “Viert”. Dit laatste album loopt samen met een dichtbundel van haar hand, "Positron".
uitverkocht

75 jaar vrij!

filmvertoning: "Ze zijn d'r"

zo 22 sep 2019 - 15.00 uur

De heemkundige kring “Sint-Andrieskwartier herleeft” viert 75 jaar bevrijding van Antwerpen met de vertoning van de film “Ze zijn d'r !”. Het programma voorziet ook oorlogsliedjes uit 1940-1945 live gezongen door Chris Gils die begeleid wordt door een muzikaal combo.

Bar coStA : Poppel -‘Make Sense’ LP release

vr 27 sep 2019 - 20.30 uur

Met het tweede full album ‘Make sense’ bewandelt Poppel de eerder ingeslagen weg van de Janglepop. Het kempisch viertal vond onderdak bij het Spaanse Meritorio Records voor de LP, de cassette komt uiteraard uit op het eigen label van Hermanos Driesos, Gazer Tapes.

Het beste van de Bonski's

di 8 okt 2019 - 10.00 uur

Het beste van de Bonski's - 10 jaar muziek voor wie Nederlands leert! In deze jubileumshow zullen de beste liedjes uit de voorbije 10 jaar aan bod komen, maar ze spelen ook nieuwe songs die samen met hun beste liedjes zullen verschijnen op een jubileum-cd.

Het beste van de Bonski's

di 8 okt 2019 - 13.30 uur

Het beste van de Bonski's - 10 jaar muziek voor wie Nederlands leert! In deze jubileumshow zullen de beste liedjes uit de voorbije 10 jaar aan bod komen, maar ze spelen ook nieuwe songs die samen met hun beste liedjes zullen verschijnen op een jubileum-cd.

GGedanst

wo 9 okt 2019 - 13.30 uur

Ter gelegenheid van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid organiseert DC De Ridder i.s.m. coStA een 2de editie van GGedanst.

EXPOSED MUSIC @Stormkop

Muzikale en visuele performances in een maritieme loods op het eilandje

vr 18 okt 2019 - 20.00 uur

Beleef festival Exposed Music: muzikaal gewaagd en visueel verrassend! Inventieve muzikanten, dansers, vertellers en tekenaars zijn te gast in Stormkop aan de Droogdokken, vlakbij het MAS. Wie wil kan vooraf een lekkere hap eten in de volkskeuken.

Headhost

vr 25 okt 2019 - 20.00 uur

Er is een nieuwe komeet verschenen aan het firmament van de Belgische rock. Vijf muzikanten scheuren langs de randen van het stevigere genre. Als u bij het luisteren af en toe aan Nine Inch Nails of Alice in Chains moet denken, ligt dat niet aan u.

Lijmen - Grof Geschud

vr 8 nov 2019 - 20.00 uur

Grof Geschud is een cabaretduo, bestaande uit de Nederlandse Myrthe van Velden en de Belgische Lander Severins. In een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua brengen ze de voorstelling Lijmen.

In de geest van Wannes

zo 10 nov 2019 - 15.00 uur

Een matinee met liederen en melodieën en nog veel meer van en geïnspireerd door Wannes Van de Velde.

De kracht van het Woord

Stugalo

zo 17 nov 2019 - 15.00 uur

Traditiegetrouw brengt Studio Garcia Lorca in het najaar een hartverwarmende voorstelling vol muziek, dans en poëzie.

Spirit of Django

za 23 nov 2019 - 20.00 uur

Als ode aan de jazzlegende Django Reinhardt brengt Frederic Evrard (La Femme Belge) de beste gipsy swing uit de streek naar coStA.

The Human Orchestra

Beatboxevent met Scale en coSTA

za 7 dec 2019 - 20.00 uur

Scale gaf in de loop van dit jaar workshops Beatbox in coStA. Niet zomaar wat workshops en de kous is af, nee: er werden beats gemaakt die echt gebruikt zullen worden. Een aantal speciale gasten zullen van de partij zijn om deze beats op te smukken met eigen materiaal. Een avond vol verrassingen.

Jean Bosco Safari

in Naakte aap

vr 13 dec 2019 - 20.00 uur

Jean Bosco Safari is een rock, soul, folk singer, songwriter en performer. Zijn basisinvloeden zijn te situeren bij "The Beatles", "Bach" en de Rwandese traditionele drums. Deze muzikale duizendpoot en charismatische performer is moeilijk thuis te brengen onder één noemer.

Pussy Kontrol

za 14 dec 2019 - 20.00 uur

“Pussy Kontrol” is een vrij verkrijgbaar generisch middel tegen Weltschmerzen. Werkzame bestanddelen; ZRMH (zwevende ritmiek, melodie, harmonie), strijkers, pedalen, synths, rioolpoëzie, psychohygiëne, Russisch, antisymmetrie.