muziek

Hij kwam van 't Zuiden

za 25 nov 2017 - 20.00 uur

Studio Garcia Lorca brengt opnieuw een voorstelling met een waaier aan fragmenten uit de bundels van dichter en toneelschrijver Federico Garcia Lorca.

Wannes Cappelle

in Naakte aap

za 9 dec 2017 - 20.00 uur

Wannes Cappelle is frontman/zanger, songschrijver en stuwende kracht van muziekgroep Het Zesde Metaal.
uitverkocht

Nieuwjaarsreceptie

wo 17 jan 2018 - 19.00 uur

Volgens de Chinese horoscoop is het het jaar van de HOND. Die staat voor oprechtheid, loyaliteit en uitstekend gezelschap. En dat willen we zelf ook zijn. Iedereen welkom om mee te klinken op het nieuwe jaar. Vergeet je dansschoenen niet!

Jelle & Clara Cleymans

in Naakte aap

vr 26 jan 2018 - 20.00 uur

We starten het nieuwe jaar met een zeer bijzondere Naakte aap. Broer en zus Cleymans zijn onze gast. Jelle en Clara staan voor een keer samen op de planken om jullie van een unieke avond te voorzien.
uitverkocht

Gouden Neus

za 27 jan 2018 - 20.00 uur

De Stuurgroep Sint-Andries reikt elk jaar ‘Gouden Neuzen’ uit aan personen of organisaties die zich hebben ingezet voor de wijk. De avond sluit af met de traditionele ‘zoete receptie’.

Slongs & Raymond van het Groenewoud

in Naakte aap

vr 23 feb 2018 - 20.00 uur

Troubadours zijn het. Levensliederen met inhoud en zonder schroom. Elk met hun eigen genre, in hun eigen tijd.Tijdens de Naakte Aap gaan brengen ze eigen werk, elkaars werk, covers, of een gedicht. Maar vooral ook het verhaal achter het lied. Slongs & Raymond samen, een eenmalige en memorabele avond
uitverkocht