muziek

Naakte aap

met Marcel Vanthilt

do 28 sep 2017 - 20.00 uur

Marcel Vanthilt grasduint in teksten die hem langs de meest mogelijke en onmogelijke wegen tegemoet waaien, onder begeleiding van een pittig klanktapijt of wellicht met een echte muzikant. Boeiend, oorstrelend, breedglimlachend en sarcastisch bovendien. De aap is zelden naakter geweest.

Pleinklap

Woord en Wederwoord in Sint-Andries

za 30 sep 2017 - 13.00 uur

Dat 2017 het jaar van Maarten Luther is, dat weet je intussen al. Naast de expo in de Sint-Andrieskerk organiseren we ‘PLEINKLAP’, een wijkfeest waarbij de klap van het plein centraal staat. Op 3 pleinen vieren we feest. Elk plein heeft een andere invulling maar met het WOORD als verbinding.

Tribute to Leonard Cohen

za 7 okt 2017 - 20.00 uur

Bijna een jaar na zijn dood brengt The Cohen Tribute Project een eerbetoon aan de Canadese singer-songwriter, dichter en schrijver Leonard Cohen.
uitverkocht

Exposed Music

Muzikale en visuele performances op bijzondere locaties in de Antwerpse binnenstad

za 28 okt 2017 - 20.00 uur

Artiesten met uiteenlopende muzikale roots balanceren op de grens van klankexperiment. Bekijk en beluister eigenzinnige performances op unieke plaatsen.

Spirit of Django

za 18 nov 2017 - 20.00 uur

Als ode aan de jazzlegende Django Reinhardt brengt Frederic Evrard (La Femme Belge) de beste gipsy swing uit de streek naar coStA.

Hij kwam van 't Zuiden

za 25 nov 2017 - 19.30 uur

Studio Garcia Lorca brengt opnieuw een voorstelling met een waaier aan fragmenten uit de bundels van dichter en toneelschrijver Federico Garcia Lorca.

Wannes Cappelle

in Naakte aap

za 9 dec 2017 - 20.00 uur

Wannes Cappelle is frontman/zanger, songschrijver en stuwende kracht van muziekgroep Het Zesde Metaal.

Jelle & Clara Cleymans

in Naakte aap

vr 26 jan 2018 - 20.00 uur

We starten het nieuwe jaar met een zeer bijzondere Naakte aap. Broer en zus Cleymans zijn onze gast. Jelle en Clara staan voor een keer samen op de planken om jullie van een unieke avond te voorzien.

Slongs & Raymond van het Groenewoud

in Naakte aap

vr 23 feb 2018 - 20.00 uur

Troubadours zijn het. Levensliederen met inhoud en zonder schroom. Elk met hun eigen genre, in hun eigen tijd.Tijdens de Naakte Aap gaan brengen ze eigen werk, elkaars werk, covers, of een gedicht. Maar vooral ook het verhaal achter het lied. Slongs & Raymond samen, een eenmalige en memorabele avond