muziek

Conservatorium

vr 5 apr 2019 tot vr 7 jun 2019

Studenten van het conservatorium en coStA slaan de handen in elkaar. Dit voorjaar faciliteert ons huis verschillende concerten en examens. Het zijn de studenten zelf die zorgen voor de organisatie en vooral de muziek. Telkens heel anders, steeds prachtig.

Sint-Andriesrun

zo 26 mei 2019 - 12.00 uur

Het is de 10de editie van de Sint-Andriesrun. Wat begon als een kleine stratenloop is nu een groot evenement. En toch heeft het niet moeten inboeten op gezelligheid en charme.

Senne Guns - Opus 3

do 6 jun 2019 - 20.00 uur

Na twee gesmaakte pop-albums gaat Senne Guns (pianist, zanger) in zijn eerste solo-voorstelling op zoek naar een derde werk. En dat ziet hij groots. Baanbrekend en vernieuwend. “Opus 3” is een cabaret-debuut waarin hij kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert.

Ziel

vr 7 jun 2019 - 20.00 uur

‘Ziel’ is een voorstelling van studenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, waarin de gemoedstoestand van een psychotisch persoon centraal staat. Mensen met een anders werkende geest kampen met ingrijpende verstoringen waardoor hun studie, werk en sociaal leven bemoeilijkt wordt.

Jazz kroegentocht

vr 14 jun 2019 - 20.00 uur

Opnieuw gooien café's in het Schipperskwartier, de Sint-Andrieswijk én het centrum hun deuren open voor top jazz muzikanten van lokale bodem.