muziek

Jelle & Clara Cleymans

in Naakte aap

vr 26 jan 2018 - 20.00 uur

We starten het nieuwe jaar met een zeer bijzondere Naakte aap. Broer en zus Cleymans zijn onze gast. Jelle en Clara staan voor een keer samen op de planken om jullie van een unieke avond te voorzien.
uitverkocht

Gouden Neus

za 27 jan 2018 - 20.00 uur

De Stuurgroep Sint-Andries reikt elk jaar ‘Gouden Neuzen’ uit aan personen of organisaties die zich hebben ingezet voor de wijk. De avond sluit af met de traditionele ‘zoete receptie’.

Slongs & Raymond van het Groenewoud

in Naakte aap

vr 23 feb 2018 - 20.00 uur

Troubadours zijn het. Levensliederen met inhoud en zonder schroom. Elk met hun eigen genre, in hun eigen tijd.Tijdens de Naakte Aap gaan brengen ze eigen werk, elkaars werk, covers, of een gedicht. Maar vooral ook het verhaal achter het lied. Slongs & Raymond samen, een eenmalige en memorabele avond
uitverkocht

Wannes in jazz

het Jokke Schreurs Quartet

zo 4 mrt 2018 - 15.00 uur

Het Jokke Schreurs quartet speelt bewerkingen van en improvisaties op thema's uit het oeuvre van Wannes Van De Velde,

Ideale maten

Frank van Erum & Pieter Bamps

zo 18 mrt 2018 - 15.00 uur

Echte vriendschap is schaars maar toch nog hier en daar te vinden. Frank van Erum en Pieter Bamps zijn zo een zeldzaam duo ideale maten. Ze delen alles, maar dan ook werkelijk alles. Het verhaal van de "Ideale Maten" is doorspekt met grappige liedjes en ook het publiek is een belangrijke speler!

Semini viering ism AKSIE vzw

za 24 mrt 2018 - 11.00 uur

De eerste zaterdag van de lente is het Semini viering, de dag waarop geliefden dit symbool eren. Trouwers van die dag krijgen een extra cadeau in de vorm van liederen, muziek, reuzen en een Seminie-koek.