Maanlander - Lander Severins (try-out)

Maak je leven gemakkelijker!

Vol goede moed belandde LEMS-1963-4 op Aarde na een verblijf van 48 jaar op de maan. Het ruimtetuig kwam naar hier op zoek naar zijn held, zijn houvast, in de hoop dat hij met onze zwaartekracht wat beter kon landen. Wat hij vond was alles wat hij nooit had verwacht.

De 22 jarige, net afgestudeerde Lander Severins hoopt vooral iets te vinden dat niet meteen uit zijn vingers glipt. Desnoods fietsend van Zoersel tot in Warschau zoekt hij naar iets tastbaars om voor te vechten. In dit debuut biedt u hem het antwoord. Toch?

In een regie van Tim Goditiabois en Janne Desmet balanceert Lander op de grens comedy en theater met een wervelend muzikaal verhaal dat u kevers, stranden en kermissen met hilarische en ontroerende ontmoetingen tot aan de maan en terug brengt.

Twee jaar geleden begon het verhaal van LEMS voor Lander, hij speelde ondertussen meer dan 150 try outs in huiskamers en kleine zaaltjes in Vlaanderen en Nederland. Dit seizoen landt hij voor het eerst in de theaters. 

Benieuwd naar de muziek? Luister hier!

TEKST&SPEL Lander Severins
MUZIEK Adriaan & Lander Severins
REGIE Tim Goditiabois & Janne Desmet
LICHTONTWERP Thierry Wilders
CO-PRODUCTIE Theater M & Livecomedy


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • VVK: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

bekijk ook in cc

Help eens een handje

Comedybenefiet

zo 20 okt 2019 - 15.00 uur

Bas Birker, Lukas Lelie, Jeron Dewulf, Bert Gabriƫls en Domien Vloeberghs brengen het allerbeste van zichzelf tijdens de 10de editie van Help 'ns een Handje. 100% van de opbrengsten gaan naar onderzoek om burn-out beter te helpen begrijpen en voorkomen.