Info & tickets

Op deze pagina

Hoe tickets kopen

Online – www.cosintandries.be
Je koopt tickets door op de ticketlink bij de voorstelling te klikken. Betalen kan met Bancontact of Visa/Mastercard. In beide gevallen hebt je een kaartlezer voor internetbankieren nodig.
Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

Aan het onthaal - Sint-Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen
Je kan ook zelf langskomen om je tickets te kopen. Betalen kan cash, met Bancontact of Visa/Mastercard. De ticketbalie is open van dinsdag tot vrijdag, van 10 tot 16 uur.

Telefonisch – 03 260 80 50 
Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie. We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

Adresgegevens

Bij een reservering worden je persoonlijke gegevens opgenomen in het klantenbestand van de Antwerpse cultuurcentra. Conform de bepalingen van de wet van 8 december 1992 worden deze niet doorgegeven aan derden. Je hebt uiteraard het recht om je persoonlijke gegevens op te vragen, eventuele fouten te laten verbeteren of je gegevens te laten schrappen.

Voorverkoopprijs

De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling, 3 uur voor aanvang van de voorstelling.
Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 17 uur. Als u daarna nog tickets wilt kopen, betaal je de kassaprijs.

Uitverkocht

Uitverkochte voorstellingen worden aangegeven op de website.
Laat je op de wachtlijst zetten. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht van ons.

Kom op tijd

Alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Niet afgehaalde, gereserveerde tickets worden 15 minuten voor aanvang van de voorstelling verwijderd en doorverkocht.
Laatkomers kunnen geweigerd worden.

extra

Betaalde tickets betalen we niet terug, tenzij de voorstelling of activiteit geannuleerd wordt door het cultuurcentrum.

cultuurcheques voor Antwerpse studenten

Cultuur voor studenten aan sympathieke prijzen. Dat zijn de cultuurcheques. Voor 10 euro koop je als student één uniek boekje met 7 themacheques. Daarmee kan je de cultuurkenner uithangen in bijna 40 cultuurhuizen, gratis boeken verslinden in de Openbare Bibliotheek én gratis op bezoek in een museum naar keuze. Er werd gekozen voor dans, muziek, film, klassieke muziek, bib, musea en theater. Op elke cheque staan de huizen waaruit je kiezen kan. Te koop op je campus en in GATE15.

Enkel voor studenten verbonden aan de Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, Thomas More Antwerpen, Karel de Grote-Hogeschool, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen.

Voor meer informatie, de verkooppunten, participerende cultuurhuizen en speciale acties kan je terecht op www.gate15.be.

Praktisch:
- Boekje van 10 euro met 7 cultuurcheques, dwz voor minder dan 1,5 euro kan je naar een voorstelling, tentoonstelling of word je lid van de bib.
- De cheques zijn je toegangsticket tot diverse Antwerpse cultuurhuizen.
- Te koop op je campus en in GATE15.
- Alle informatie op www.gate15.be.