Ideale maten

Frank van Erum & Pieter Bamps

Echte vriendschap is schaars maar toch nog hier en daar te vinden. Frank Van Erum en Pieter Bamps zijn zo een zeldzaam duo ideale maten. Ze delen alles, maar dan ook werkelijk alles.

Frank Van Erum maakte eerder deel uit van het succesvolle duo Gino Sancti, samen met Han Coucke. In Thuis pikte hij terug de rol op van Renzo. Pieter Bamps is vooral een theaterman. Hij voelt zich in zijn nieuwe rol als tegenspeler van Frank duidelijk in zijn nopjes. Het verhaal van de "Ideale Maten" is doorspekt met grappige liedjes en ook het publiek is een belangrijke speler !

‘Normaal denk je bij ideale maten aan een vrouw. Maar ik, ik denk spontaan, doodgewoon aan jou…’

Ja hoor. Het bestaat nog. Echte, onbaatzuchtige vriendschap. Frank en Pieter delen lief en leed. En Pieters vrouw. Al weet hij dat zelf niet.

Negen maanden later spoelt er een mandje aan op hun drempel. Met daarin ne kleine… Daar sta je dan als vaders. Bij de vondelingenschuif. Aan de doopvont. Rond de luiertafel. Wat begint als een idyllisch sprookje ontaardt in een nachtmerrie van co-kindschap en een zelfhulpgroep voor alleenstaande vaders.

Zijn ideale maten bestand tegen deze ultieme relatietest? Of rijdt zelfs deze vriendschap zich vast in naar achterdocht stinkende pampers?

De eerste avondvullende show van ‘Ideale Maten’ biedt naast hilarische humor ook een doorlopend verhaal vol spanning en occasionele tristesse. Herkenbare thema’s als geboorte, dood, echtscheiding, ouder- en vriendschap krijgen telkens een bevreemdende twist waardoor je nooit weet wat te verwachten. En dit alles overgoten met een sausje van ideale muziekmaten en spitsvondige songteksten.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • VVK: 8 euro
  • Kassa: 10 euro
  • OMNIO VT: 2 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

Extra

matinee met taart en koffie

bekijk ook in cc

Wannes in jazz

het Jokke Schreurs Quartet

zo 4 mrt 2018 - 15.00 uur

Het Jokke Schreurs quartet speelt bewerkingen van en improvisaties op thema's uit het oeuvre van Wannes Van De Velde,