Fermenteren is hip. Chefs doen het, foodies doen het, je grootmoeder deed het allicht, ... nu jij nog.

Je dagelijkse voeding aanvullen met gefermenteerde groenten, dat is de uitdaging van deze workshop. Met gefermenteerde groenten breng je nieuwe smaken op je bord én geef je je darmflora de nodige portie bacteriën.

Je leert hoe je dat praktisch aanpakt, ontdekt welke smaken je bevallen en je krijgt inzicht in de wondere wereld van het fermenteren. Liesbet van Santé laat je proeven van haar heerlijke creaties en uiteraard ga je zelf aan de slag met verse groenten en kruiden. Na afloop krijg je wat we gemaakt hebt mee naar huis, samen met een aantal recepten om verder aan de slag te gaan.

Liesbet werkt al jarenlang op een kruidenkwekerij (www.sanguisorba.be) en leerde daar de finesses van de plant- en kruidenkunde kennen. Ze verwerkt kruiden, planten en een brede variëteit van gewassen met de technieken van vroeger en nu en komt zo tot bijzondere en originele producten. Het resultaat is puur, eerlijk en bijzonder lekker.

Wat neem je best mee: twee beugelpotten of grote bokalen.
Je krijgt een tas soep bij de introductie.


uitverkocht

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • eenheidstarief: 15 euro
locatie
  • Lokaal 25
  • Sint-Andriesplaats 25
  • 2000 Antwerpen

Extra

van 19  tot 22 uur
Neem zelf 2 bokalen mee
Let op: Deze cursus is helaas UITVERKOCHT