Help eens een handje

Comedybenefiet

Traditiegetrouw strijkt het comedy benefiet van vzw 't hART voor iedereen opnieuw neer in CoStA. 100% van de opbrengsten gaan naar onderzoek om burnout beter te helpen begrijpen en voorkomen.

Bas Birker en Co brengen het allerbeste van zichzelf tijdens deze negende editie van Help 'ns een Handje. Michael Van Peel, Nigel Williams, William Bouva, Jeron Dewulf, Arbi el Ayachi en Veerle Malschaert schaarden zich al eerder achter dit goede doel. 
Binnenkort lees je hier de huidige line-up!

Uitverkocht? Altijd! Vijf komieken van het hoogste allooi brengen een matinee zonder weerga. Gegarandeerd. U bent er toch ook bij?

Matinee met Foodtruck!
Om 15u00 stipt gaat de voorstelling van start. Tijdens de pauze en na de show kunt u overigens gezellig blijven borrelen bij CoStA. OTTO Foodtruck zorgt voor de gastronomische omkadering, dus lunch skippen en gewoon dineren is ook een aardige optie.


' t hART voor iedereen vzw zet zich in om burn-out te helpen bestrijden. Burn-out is één van de belangrijkste gezondheidszorgen vandaag maar praktische ondersteuning blijft gebrekkig. Dankzij 't hART kunnen mensen met burn-out coaching programma's volgen die hen terug uit het dal helpen en nieuwe kansen geven en wordt er tevens onderzoek verricht over hoe we eerder en beter kunnen ingrijpen om een blijvende verandering teweeg te brengen.

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • VVK: 12 euro
  • Kassa: 14 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen