Help eens een handje

Comedybenefiet

Naar jaarlijkse traditie organiseert VZW ’t Hart voor iedereen op zondagmiddag 28 oktober haar jaarlijks comedybenefiet ‘Help eens een handje’. En het wordt een editie om je vingers bij af te likken, Letterlijk!

BART CANNAERTS was even een paar jaar te druk met televisie maken om op de planken te staan. Maar hij komt terug. Met gloednieuw materiaal, zweedse puzzels en misschien een kleine polonaise. Of liedjes, dat kan ook. Want alleen Barry zelf weet tot nu toe waar het heen gaat. En zelfs dat is nog onduidelijk.

KAMAL KHARMACH behoeft geen enkele introductie meer. De knuffelBorgerhoutenaar toert al 2 seizoenen met de zeer succesvolle voorstelling ‘De schaamte voorbij’, en maakt een tussenstop in Costa, al is het maar voor de foodtruck.

ARNOUT VAN DEN BOSSCHE lostte in zijn vorige show ‘De relatiefluisteraar’ alle relatieproblemen op als druppels op een gloeiende plaat. In zijn nieuwe voorstelling ‘Burn-out voor Beginners’ legt hij uit hoe je een voorkomt dat je op je werk tegen de muren omhoog loopt.

BAS BIRKER is zoals elk jaar de presentator van dienst. En hij belooft ook deze editie om de eerste rij met rust te laten. Tenzij er twee Y-en in je voornaam zitten.

De komieken spelen stuk voor stuk voor de som van nul euro, zodat de gehele opbrengst naar het goede doel kan. Haalden we vorig jaar al de helft op van het geld dat nodig is om eindelijk een echt wetenschappelijk onderzoek te doen naar burn-out bij jongeren; deze editie gaan we voor de andere helft. En een beetje meer.

Vragen over het onderzoek? Stel ze gerust aan de aanwezige ervaringsdeskundigen ter plaatse. En als je niets wil vragen, dan is er altijd nog een bar met frisse pintjes en een foodtruck om te eten na afloop. Want wie na deze waanzinnige show direct naar huis rent om zich weer in de dagelijkse rompslomp te storten, riskeert zelf een burn-out.

Snel zijn is de boodschap, de plaatsen zijn zoals de comedians: nogal beperkt!


' t hART voor iedereen vzw zet zich in om burn-out te helpen bestrijden. Burn-out is één van de belangrijkste gezondheidszorgen vandaag maar praktische ondersteuning blijft gebrekkig. Dankzij 't hART kunnen mensen met burn-out coaching programma's volgen die hen terug uit het dal helpen en nieuwe kansen geven en wordt er tevens onderzoek verricht over hoe we eerder en beter kunnen ingrijpen om een blijvende verandering teweeg te brengen.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • VVK: 12 euro
  • Kassa: 14 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

bekijk ook in cc

Maanlander - Lander Severins (try-out)

Maak je leven gemakkelijker!

wo 10 okt 2018 - 20.00 uur

Lander Severins brengt een avondvullend programma bestaande uit lied en tekst over het verhaal van LEMS, de maanlander die per ongeluk op Aarde terechtkwam.