Wat is Authentic Movement?
In Authentic Movement starten we vanuit de stilte in het lichaam om vervolgens elke impuls, elk gevoel of sensatie die opkomt in ons bewustzijn in beweging en tot expressie te brengen.
De dans die daaruit ontstaat kan delicaat subtiel tot wild exuberant zijn, maar altijd met een actieve innerlijke getuige. Het is een dansvorm waarbij niks moet, maar alles mag zijn, elke vorm mag ontstaan.

Authentiek Movement geeft een stem aan emotie en laat de intelligentie van het lichaam spreken. Het is een manier om alles wat in je leeft uit te drukken, en ruimte te geven aan datgene wat (nog) niet mag leven.

Authentic Movement betekent ook duiken in je verbeelding en nieuwe werelden scheppen. Het laat je onderbewuste spreken en brengt sluimerende betekenissen aan het licht in een myriade van manifestaties.

Authentic Movement wordt door vele mensen ervaren als diep helend. Je hele geschiedenis staat geschreven in de cellen van je lichaam en helen begint met luisteren, en je lichaam laten dansen wat er in je leeft.

Authentic Movement is je cellen laten spreken tot ze opnieuw zingen.
Meditatief of expressief, in Authentic Movement ga je de verbinding met je eigen belichaamde ervaring (her)ontdekken en verdiepen, en kom je in contact met je eigen kracht om je leven te creëren vanuit je eigen verbeelding en authenticiteit.

Alles wat ooit bestaan heeft, bestond als een ver-beelding eerst!

Meer info op www-bliss-central.com/authentic-movement

Christie Di Perna  is danseres en is meer dan veertien jaar actief in het werkveld met het geven van dans, yoga, lichaamsbewustzijn, creativiteitsontwikkeling en (contact) improvisatie aan mensen met heel uiteenlopende achtergronden en leeftijden. Als danseres werd ze opgeleid aan de London Contemporary Dance School. Ze is gecertifieerd Cranio-Sacraal Therapeut (College of Cranio-Sacral Therapy o.l.v. Thomas Attlee te London), Yogadocent (Yoga Vidya Gurukul, Maharashtra, India) en gecertifieerd Dans- en Bewegingstherapeut (Agapebelgium). In haar eigen ontwikkeling staat het verdiepen van de verbinding met het lichaam en het shiften naar een holistisch perspectief centraal. 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

Extra

op vrijdag van 10  tot 12 uur
vanaf 11 januari  

data reeks :
  11/1 - 18/1 - 25/1 - 1/2 - 8/2 - 15/2 - 1/3 - 15/3 - 22/3 - 29/3  

Try-out (éénmalig) = € 15 (wordt terugbetaald als je daarna kiest voor de reeks)
reeks  van 10 sessies: € 190| € 165 (concessions: studenten, laag inkomen)
Drop-in (graag op voorhand checken): 25 €